Proizvodi

Motori za klizne kapije

Motori za klizne kapije

Veliki izbor NICE motora za klizne kapije težina krila od 600kg pa sve do 3500kg. Rad motora na 220V i 24V. Brzine otvaranja klizne kapije od 0,18m/s do 0,4m/s. Motori su, u zavisnosti od modela,opremljeni kako osnovnim tako i naprednim funkcijama. U zavisnosti od intenziteta upotrebe mogu biti za kućnu i industrijsku upotrebu.

Motori za krilne kapije

Motori za krilne kapije

Veliki izbor NICE motora za krilne kapije za širine krila od 2m pa sve do 7m. Rad na 220V i 24V. Brzine otvaranja krilne kapije od 0,013m/s do 0,04m/s. Svi motori su opremljeni naprednim funkcijama. U zavisnosti od intenziteta upotrebe mogu biti za kućnu i industrijsku upotrebu.

Motori za garažna vrata

Motori za garažna vrata

Veliki izbor NICE motora za garažna vrata površine od 8.4m2 do 35m2. Rad na 220V i 24V. Brzina otvaranja garažnih vrata od 0,14m/s do 0,20m/s. U zavisnosti od pozicije ugradnje mogu biti plafonski i bočni motori za garažna vrata. U zavisnosti od intenziteta upotrebe mogu biti za kućnu i industrijsku upotrebu.

Automatske parking rampe

Automatske parking rampe

U ponudi imamo veliki izbor NICE automatskih parking rampe za privatne i javne parkinge. U zavisnosti od dužine ruke/letve rampe imamo rampe za širine prolaza od 3m, 4m, 6m pa sve do 9m. Sve rampe rade na 24V. Brzina otvaranja od 1,5s do 10s. Za različite intenzitete korišćenja.

Garažna vrata

Garažna vrata

HORMANN segmentna garažna vrata, rolo garažna vrata i kipujuća garažna vrata. Izuzetan kvalitet izrade Made in Germany. Veliki izbor motiva i boja. Široka paleta dodataka i dodatne opreme.

Zatvarači-pumpe za vrata

Zatvarači-pumpe za vrata

Veliki izbor DORMA zatvarača-pumpi za vrata za širine krila vrata do 1600mm. Premium kvalitet proizvoda. Zatvarači sa ramenom u obliku makaza i zatvarači sa kliznim kanalom. Zatvarači za obična, protivdimna i protivpožarna vrata, jednokrilna i dvokrilna.

Dodaci i oprema

Dodaci i oprema

Oprema za sve motore i rampe: daljinski upravljači, fotoćelije, blink lampe Dodaci za motore za klizne kapije: zupčasta letva, baterijsko napajanje... Dodaci za motore za krilne kapije: vertikalne i horizontalne električne brave... Dodaci za rampe: letve/ruke rampe, fiksni i mobilni nosači...

Rezervni delovi i servis

Rezervni delovi i servis

Originalni rezervni delovi za svu opremu. Veliki lager standardnih delova, kratak rok za nabavku ostalih delova. Servis u garantnom i vangarantnom roku. Kvalitetan i brz servis.